23 aprilie 2012

Dust to dust, ashes to ashes .

      Amintirile raman, indiferent de ce'ar urma . E probabil mai usor sa treci peste chestii care dor . Memoria selectiva? Prea putin pentru prea mult ..


  Si e intuneric . Si e tarziu . Si probabil tu trebuia sa dormi . Si totusi .. gandurile tale participa la un maraton epuizant, fara sa'ti lase timp sa'ti tragi rasuflarea . Si te gandesti ca poate ai luat decizia gresita cand ai lasat'o sa intre undeva unde nu a mai fost nimeni si ea se indeparteaza fix dupa ce ai zis ca ramane . Si prea putine solutii pentru prea multe ganduri agitate . Si ce usor ar fi sa ramana .. Si ar fi mai simplu si usor sa nu'ti mai pese uneori . Si nu se poate . Unele chestii nu dispar . Si zici ca nu mai depinde de tine, si zici ca ai facut ce ti'a stat in putere, si astepti, si nu stii, si nu intelegi, si vrei .. 


 Si se face dimineata, si gandurile tale sunt epuizate, si inca nu stii nimic . Si ai vrea doar sa se opreasca timpul in loc, sa existe loc si pentru tine intr'un vartej de evenimente si sentimente . Si nu se intampla . Speranta nu moare ultima . Speranta moare cand nu exista nimic care sa ii alimenteze puterea . 


 Pune'te sa dormi . Vine o alta zi de cacat, in care nu e nimic sigur, in care probabil nu vei afla nimic, si toate vor atarna, si iar nopti nedormite, pline de ganduri lipsite de sens la prima analiza .. Ai nevoie de orele astea  . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu