5 iulie 2011

Doar ei .

Asta e povestea lor . Si nu am nici cea mai micuta idee cum se va termina . Daca se va termina .

  Ea : Atat de dulce si totusi atat de dusa . Pentru ea, fiecare zi trebuie sa aiba un rost . Stii, genul de persoana pe care nu ai cum sa nu o iubesti .
  El : Tipul ala mega'cutish, zambet superb, totusi vointa proprie nu poate izbuti in anumite situatii . Tipul de persoana in al caruia vocabular cuvantul "dezamagire" nu poate exista .

  Si aici incepe totul . Si .. tot ce putem spera e sa iasa bine . Desi, oricand situatia se poate schimba .

 Ea incepe prin : well, let's see . Si il baga in seama . Si usor usor, incep sa vorbeasca . Si, like a miracle, like a vibe, prin cuvinte simple, exprima atatea sentimente . La inceput, cu putina indiferenta . Apoi .. sentimentele se schimba . Cu cat vorbeau mai mult, cu atat crestea sentimentul de bine alaturi de el . In ochii ei se putea citi fericirea . Acea fericire inocenta . Si valsul acela, primele cuvinte au fost de ajuns ca sa trezeasca emotii nebanuite de niciunul .  El traia pentru prima data, dupa mult timp . Se hotarase sa dea inca o sansa iubirii . Prin ea vedea o poarta spre sentimente demult adormite. Se zice ca ochii sunt poarta catre sufletul  unei persoane . Tu , ai niste ochi superbi. Pentru ca ai un suflet superb.   Si pe zi ce trece, golul din sufletele lor se umplea cu emotii exaltante, cuvinte pline de inteles doar pentru ei . Si era intr'adevar BINE . Era fericire . Apoi ..
 Trenul asta chiar nu a putut astepta . A aparut o alta ea, o ea diferita . O ea apreciata de  multi altii, prieteni foarte buni, dar nu de el. Si era greu asa . Ea, dezamagita de toata situatia nu a putut astepta ca totul sa se rezolve de la sine . Iar el, chiar el, cu zambetul lui atat de dulce, nu s'a putut opune majoritatii .  Si in cele din urma, a acceptat faptul ca daca lor le e bine .. Ei bine, lui poate candva ii va fi bine .  Dar nu era . Nu avea cum sa fie . Nu fara EA. Si totusi, nu putea dezamagi . Trebuia sa se gandeasca ce'i ma bine pentru cine conta . Ea trebuia sa inteleaga . De ce trebuia ea sa  inteleaga ca el putea alege sa fie bine si  totusi nu o facea? Iubirea? Nu e o chestie pe care sa o ascunzi . Cand o simti, o arati. El nu arata . Atunci ce simtea?

  Ce era de facut? Sa astepte? Daca apoi va fi  dezamagita complet? Dar daca se va rezolva? Ii va acorda o singura zi . Iar el va trebui sa  decida ce vrea . Dar de fapt ce vrea? Vrea ceva?


                                         Se mai zice ca noapte e un bun sfetnic .

                                     Sa speram ca il va conduce pe drumul cel bun .

2 comentarii: